Paavo Koistisen säätiö jakaa tutkimusapurahoja syöpätutkimukseen.

Apurahoja myönnetään Pohjois-Savon alueella työskenteleville ja asuville syöpäsairauksien syitä ja toteamista edistävää tai hoitoon läheisesti liittyvää tutkimusta harjoittaville lahjakkaille tutkijoille.

Apurahojen haku tapahtuu hakuaikana sähköisen apurahajärjestelmän kautta.  Postitse tai sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Verkkopalvelussa hakijan tulee rekisteröityä verkkopalvelun käyttäjäksi. Apurahahakemus täytetään, tallennetaan ja lähetetään ohjeiden mukaisesti. Sähköiseen järjestelmään pääsee tästä.

Apurahapäätöksistä ilmoitetaan saajille sähköisen apurahajärjestelmän kautta.

Säätiön hallitus on 21.12.2017 päättänyt tutkimusapurahojen myöntämisestä 31.10.2017 päättyneen apurahahaun osalta. Apurahahakemuksia saapui yhteensä 39 kappaletta ja apurahoja myönnettiin 11 hakijalle, yhteensä 60.000,00 euroa. Apurahojen saajat ja tutkimusaiheet löytyvät tästä.

Edellä mainittujen tutkimusapurahojen lisäksi säätiön hallitus päätti lahjoittaa KYS:n syövänhoidon edistämiseen yhteensä 20.000,00 euroa.

Lisätietoja antaa tarvittaessa säätiön asiamies Mika Puputti,  puh. 044-321 0670,  sähköposti: mika.puputti@solutio.fi.

Teknisestä tuesta apurahajärjestelmään liittyen vastaa Aspicore Oy. Mahdolliset kysymykset pyydetään lähettämään apurahajärjestelmässä olevan tukipyyntötoiminnon kautta.

Apurahajärjestelmän rekisteriseloste